Last news in Fakti

15 Март, 2017 04:00 1 907 1

Нов смарт часовник от Tag Heuer

След пускането на първия си подобен проект през 2015-та, швейцарската компания представи новия Connected Modular 45. Той е комбинация от модуларна сглобка и работи с Android Wear 2.0. Цената му от 1650 долара определено е над тези на LG Watch Sport или Huawei Watch 2, но това някак си се предполага, като се сетим за марка с вековна история.

Ако решите, модулната платформа позволява размяната на смарт корпуса с механичен часовников механизъм - опция, която не бе предлагана в първото поколение. Тя е между два - Calibre 5 с цена от 1650 долара и световноизвестния Heuer 02T Tourbillon със значителна цена от 17 хил. долара. От компанията споделят, че в бъдеще ще пуснат още смарт и механични корпуси.

Комбинациите, които позволява платформата надминават 4 хиляди, като избора на частите и цената им може да се конфигурират на сайта им. Дисплеят на смарт приставката е 1.39 инчов AMOLED, може да издържа до 50 метра под водата, а батерията му издържа до 24-часа. Той е разработен заедно с Intel и поддържа Wi-Fi, GPS, NFC и Android Pay.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bg watches

    3 0 Отговор
    www.trakietz.tk