1 Април, 2017 04:42 2 156 4

Електрическата триколка Transboard

Това създание на Mercane комбинира няколко неща в едно - тротинетка, триколка и електрическо задвижване. Това го превръща в перфектен начин за придвижване в града, а още едно негово предимство е възможността за компактно прибиране, което го превръща в буквален куфар. Той има максимална скорост от 35 км/ч и може да премине до 40 километра. Двигателя е с мощност от 500 W, а батерията, която го захранва е 8.6 Ah и идва от LG. Теглото на триколката е 21 килограма и може да придвижва пътник с тегло до 100 килограма. В програмата на компанията в Indiegogo цената на Transboard е 499 долара, а след това ще се предлага за 1299.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    5 5 Отговор
    Добре, ама се самозабравят с цените . Една кола на старо, струва толкова. 500 W колекторен двигател с редуктор струва 130 лева, 20 лева е ръчката за газта, 50 лева е импулсното управление, по 50 лева са колелата. Останалото е рамка и батерия за 2000 лева. Това е обирджийство !

    Коментиран от #2, #3

  • 2 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    По същата логика айфон струва сто и петдесет-шейсет долара като себестойност , а милиони се редят на опашки за да дадат за него по 600-700
  • 3 Знайко

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    до Незнайко

    Купи си кола на старо и я паркирай на тротоара, та да не можем да минаваме спокойно. 2000 лв за това е евтино, това, че ти си беден, е друг въпрос.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.