Last news in Fakti

16 Април, 2017 21:18 3 454 1

Как Dodge Demon вдига от 0 до 100 за 2.3 секунди

  • dodge-
  • demon-
  • daemon-
  • engine

В този епизод на Engeneering Explianed ще надникнем над всичките подобрения на Dodge Demon, които го карат буквално да излита при стартиране и да се превърне в най-бързия заводски автомобил в света. Освен това, той се превърна и в най-мощния автомобил от мускулестите си събратя и най-мощния използващ V8 двигател. Първият автомобил, който си отлепя предните колела при старт и автомобилът с най-голямо земно ускорение от 1.8G. Създателят на канала - Джейсън Фенске ще ни разкаже за тайните, които карат тези 840 коня да се телепортират.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FenasiKerim

    3 0 Отговор
    60 мили не са 100 км,а са 96.5 км.Това е американския стандарт за ускорение 0-60mph.При 0-100 км ще има поне 0.1 0.2 сек отклонение,което пак е зловещо.Но просто хубаво е автора да си оправи заглавието!