Last news in Fakti

2 Май, 2017 04:00 4 191 7

Иновативни пълнители

Иновативни пълнители - 1

Във връзка със законовите промени относно оръжията за лична употреба в американския щат Калифорния от няколко компании изскочиха с много иновативна идея. Това представлява пълнител, който вкарва мунициите през патронника във фабричния пълнител и може да събира до 10 патрона. По този начин може да зареждате повече от патроните във вече фиксираните фабрични пълнител и не трябва да разглобявате своето оръжия за всяко презареждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 китайче

    5 1 Отговор
    Тъпотия - за същото време мога да сменя целия пълнител с нов

    Коментиран от #2

  • 2 американски гении

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "китайче":

    Прав си, но в тая Калифорния си имат някви техни си сбъркани закони, явно затова го правят.
  • 3 mediator37

    6 1 Отговор
    Абе, измислил го руснака.
  • 4 китайче

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По този начин може да зареждате повече от патроните във вече фиксираните фабрични пълнител и не трябва да разглобявате своето оръжия за всяко презареждане.

    Първо ,че няма как да заредиш повече патрони от фиксираната бройки на пълнителя и второ оръжието НЕ СЕ РАЗГЛОБЯВА за да смениш пълнителя ! Пълнител на АК 47 се сменя за 3-4 секунди
  • 5 тъпите

    3 1 Отговор
    ТИЯ ОТ ТЪПИТЕ ЛИ СА ИЛИ ДА ХАХАХАХАХ
  • 6 САУ

    3 3 Отговор
    Не е лоша пушката ама Калашника си е Калашник.Това презареждане ще отнеме същото време да презаредиш калашника.М-ката не я знам с колко патрона е но ми се струват малко.И тя е автоматична пушка докато калашника си е пълен автомат
  • 7 Патето Яки

    1 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: не трябва да разглобявате своето оръжия за всяко презареждане

    Ангеле май не си виждал и пипал пушкало, какво разглобяване те пати.