3 Юли, 2017 13:03 7 395 4

Новото Audi A8 ще масажира краката

  • audi-
  • a8
Новото Audi A8 ще масажира краката - 1

Audi продължава да подгрява публиката с кратки клипчета на следващото поколение на флагмана A8. Поредното видео е посветено на удължената версия на седана, която ще предлага масаж за краката на пътниците на задната седалка.

Системата ще бъде вградена в облегалките на предните кресла. Тя ще се управлява от таблет, който ще се поставя в конзола до блока за електрическите настройки на задните седалки.

Премиерата на новата A-осмица е насрочена за 11 юли в Барселона. Вече е ясно, че най-голямото Audi ще има активно пневматично окачване без напречни стабилизатори, но с четири електромотора. Управляващи ще бъдат и четирите колела на лимузината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ввв

    2 13 Отговор
    Хубава количка,но не може да се сравнява с Мерцедес

    Коментиран от #4

  • 3 Vasik Atanasova

    8 1 Отговор
    супер кола е само че трябват пари за нея
  • 4 Зноещия

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ввв":

    Мерцедес е най-тъпата фирма!