Last news in Fakti

9 Юли, 2017 13:56 1 674 2

Boeing заедно с FedEx за нов ecoDemonstrator

Boeing заедно с FedEx за нов ecoDemonstrator - 1

Авио гигантът обяви пускането на поредното поколение ecoDemonstrator, който ще лети под знака на куриера FedEx. Този самолет представлява Boeing 777 Freighter, върху който се изпробват най-новите и зелени технологии, за да бъде постигната по-добра ефективност, която означава по-малко вредни газове в атмосферата и по-нисък разход на гориво.

По време на теста ще бъде изпитана нова система, коятоможе да забавя самолета и съответно да използва по-малко горива, по-ефективни прибори в кабината за справяне с натоварените летища, както и нови производствени техники, за създаването на по-малко отпадъчни материали.

FedEx използва самолетите на Boeing от цели 38 години и след завършването на тримесечната програма ecoDemonstrator ще се завърне към нормалната си дейност във флотилията на доставчика. Майк Синет - вице президент по продуктовото разработване споделя, че програмата ecoDemonstrator е фокусирана върху отглеждането на интересни нови технологии, които ще бъдат в полза на нашите клиенти и околната среда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пляс пляс

    2 2 Отговор
    По-рекламно насочена простотия не съм чел скоро. Ето ви доста елементарен способ, да се рекламират 2 фирми във една безплатна реклама а именно като заблудиш еко-глупците с разни шльокавици! :)
  • 2 незнайко

    0 2 Отговор
    Ако е можело досега щяха да направят по икономични двигатели ! Всеки иска нисък разход на гориво. Нищо зелено няма в тази статия !