Last news in Fakti

12 Юли, 2017 04:00 6 940 0

Pirelli 1900 - красота за водата

Pirelli 1900 - красота за водата - 1

Като един от най-големите производители на автомобилни гуми в света, Pirreli гледат малко по-свободно над нещата и проектите им не са свързани само с гумите. Едно от дългите им партньорства в тази насока е с производителя на лодки - Technorib.

Точно с тях е и последното им творение наречено Pirelli 1900. Те работят заедно от близо 10 години и лодката, която ще бъде представена на Cannes Yachting Festival на лазурния бряг, ще бъде третия общ проект.

Pirelli 1900 - красота за водата

Това е еволюция на втория модел - 1400, като характеристиките са следните: дължината на лодката е 18.5 метра, широчината ѝ е 5 метра и е оборудвана с два двигателя MAN с по 800 конски сили. С тези двигатели, тя има максимална скорост от 45 възела или 83 км/ч, а препоръчителната е 30 възела или 56 км/ч. Все пак, за да напомня за Pirelli лодката има и гумен надуваем борд.

Вътрешността доставя лукса на ветроходна яхта - две спални помещения, две бани и централно помещение с височина на тавана от два метра. Представянето ще се случи след 12-ти септември, когато започва изложението в поетичния Кан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА