Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 20:31 5 718 31

Samsung се подигра на Apple в нова реклама (ВИДЕО)

  • samsung-
  • apple-
  • смартфон

Изтъкват се и всички проблеми на iPhone

Samsung се подигра на Apple в нова реклама (ВИДЕО) - 1

Samsung се подигра за пореден път със свой конкурент, този път с Apple, чийто продукт е новият iPhone X.

В новата си реклама Samsung открито осмива хилядите, които се редиха на опашки с часове, за да се сдобият със смартфона,

Изтъкват се и всички проблеми на iPhone, появили се през годините.

Видеото е наречено Growing Up и започва със случка от 2007 г. Дело е на известната рекламна агенция Wieden + Kennedy, ангажирана с промотирането на цялата серия смартфони на Samsung - Galaxy S8, S8+ и Note 8.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адв

    34 11 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел !!!

    Коментиран от #2

  • 2 МАК

    9 12 Отговор

    До коментар #1 от "адв":

    Я тия Бозоид Гнусмаси да си ги бият у тиквите!!!
  • 3 Факт

    14 39 Отговор
    Мерцедес и айфон ,всичко друго е компромис !!!
  • 4 Пазарен Либерализатор

    37 17 Отговор
    Айфоня е леко нещастен телефон. Като технологии върви 2 години след Самсунг.

    Коментиран от #5

  • 5 МАК

    15 14 Отговор

    До коментар #4 от "Пазарен Либерализатор":

    Тия можеш да ги разправяш на китайците на Базара в Илиянци! Лисицата като не стигнала гроздето казала,че е кисело!!

    Коментиран от #6

  • 6 Пазарен Либерализатор

    16 8 Отговор

    До коментар #5 от "МАК":

    Децата дори не искат айфони, не могли да играят нещо си и да си пращат клипове и снимки. Измислиха ли безконтактно зареждане от епъл или това ще е следващата иновация? Аз ползвам телефон за работа, не като пи√еловка, айфон отпада директно, дори като usb storage не мога да го ползвам, да чакам джейлбрейк за да го ползвам пълноценно и подобни гейтащини. И не е нужно да го плащам, подаряват ми всяка година три премуим модела по избор. VR е интересно забавление със самсуняка, между другото.

    Коментиран от #7, #10

  • 7 МАК

    14 20 Отговор

    До коментар #6 от "Пазарен Либерализатор":

    Да ios а не е съвместим със скапания бъгав бозоид нормално за него!! А за децата че не били искали това са твой измислени глупости !! А за п.человка пак глупости!! Класен Айфон на сегашно време си е нормално допълнение към всеки който иска надеждна машина а айфона е такъв !! Съжалявам !! Харесвай си бозоид боклуците и се изказвай за Айфона неадекватно!!

    Коментиран от #8, #15

  • 8 Пазарен Либерализатор

    28 7 Отговор

    До коментар #7 от "МАК":

    Той айфоня с уиндоус не е съвместим, със смарт тв не е съвместим, не мога да пускам през wi-fi към принтер от айфон, не мога да си сменя браузъра по подразбиране, messages-а не мога да го сменя с друг, не мога да добавя карта памет, не мога да пусна на разделен екран две приложения и така нататък. Чаветата не искат айфон, че не могат да стриймват, да пращат, да получават клипове и да шляпат някакви игри и да зареждат бързо.
    Пробвал съм, айфоня е затворена система и е силно надценен. Като дойде време за подновявяне на договори пак ще избера нещо безрамково, функционално и производително. Айфона е 2 години назад от андроидските флагмани. Но съм възхитен от маркетинга на епъл :)

    Коментиран от #9

  • 9 МАК

    12 18 Отговор

    До коментар #8 от "Пазарен Либерализатор":

    Пълни глупости откакъв зор през безжично да принтираш ?? Глупости !! А за съвместимост с уиндоуса също не е вярно и на ХР и на 7 без проблем връзваш към компа сваляш файла който ти трябва гласиш го ако трябва и даващ от компа и си готов !! Ти съвсем нещо си се объркал !! За браузъра откакъв зор щего сменяш сафарито е най бързия и качествен браузър и нямам грам проблем доста по класен е от скапания гугъл хром и интернет екплорър , със сигурност и от файърфокс и опера!!!ти си май от комплексираните лигочи дето май не знаят кво искат !! Откакто съм ябълка не знам какво е Да забива да мисли и тем подобни за разлика от бозоида!! Вярвай ди там на скапания бозоид и това е !! Много ти здраве!!
  • 10 Знаещ

    8 13 Отговор

    До коментар #6 от "Пазарен Либерализатор":

    “Децата дори не искат айфони, не могли да играят нещо си и да си пращат клипове и снимки”-игрите зареждат най-бързо и вървят най-плавно на айфон. Снимки и видео се споделят без да се хаби интернет с air drop, а с ползване на 4g или WiFi с FaceTime, viber и много други. Последния телефон с андроид, който ползвах беше Самсунг s7 edge. От тогава съм само на Епъл и съм много доволен.
  • 11 Ей ора

    8 11 Отговор
    Хора одете работете стига виселе по форумете писале глупосте.
    Самсунго е най-убавия, я го чувам от 9 години, без грешка. Айфонеот си га е умрел 100 пати.

    Коментиран от #13

  • 12 гощо

    24 10 Отговор
    Трябва да си много глупав за да си купиш аЙ-фон!!! Два пъти по лош телефон за два пъти повече пари!
  • 13 МАК

    11 12 Отговор

    До коментар #11 от "Ей ора":

    Я ти и тоя над твойто мнение се скрийте някъде ,личи честе неграмотни !! Радвайте се на Гнусмаса с Бозоид и си вервайте !! Хайде у ляво!! Ябълката сие за уравновесени умни хора не за селски комплексари от горно нанадолнище!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 касапина

    14 10 Отговор

    До коментар #7 от "МАК":

    Айфона е един от най некачествени телефони даже китайските марки ги превъзхождат

    Коментиран от #16

  • 16 МАК

    10 7 Отговор

    До коментар #15 от "касапина":

    Вярвай си на глупостите!!!!
  • 17 нНн

    10 6 Отговор
    Абе колкото и проблеми да имат огризките засега никоя от тях не е подпалила или взривила собственика си, а разлика от галактиката ноут 7! В този случай точно подигравката на самсумг е леко казано неуместна, абсолютно по библията с треската и гредата:)

    Коментиран от #19

  • 18 Пазарен Либерализатор

    6 10 Отговор
    Самсунга е с имиджа на хюндай и киа и чисто нови да са се е миксер :)

    Коментиран от #20

  • 19 Пазарен Либерализатор

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "нНн":

    Не помниш специалните калъфи за обхват на айфоня, както и обяснението от епъл, че държим телефона неправилно и за това губи мрежа. Също не помниш великата епълска навигация, която даваше отклонения с по 60-70км и великите сгъваеми айфони.
  • 20 МАК

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Пазарен Либерализатор":

    Да хюндай и Киа са едни коли - боклуци пълни!!!обичам фирмата Самсунг но не за телефони обожавам мониторите и телевизорите им един от най добрите и най надеждните!! И плеърите им също са на високо ниво!!

    Коментиран от #21

  • 21 Пазарен Либерализатор

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "МАК":

    Да са боклуци, колко да са боклуци? 7 години гаранция дават и гледам, че ги карат доста.
  • 22 Гост

    6 4 Отговор
    През последните 7-8 години смених какви ли не "флагмънски" телефони: Nokia, HTC, Samsung, iPhone. Работил съм на всякакви операционни системи. Сега съм на Huawei P10. Изборът на телефон си е индивидуален при всеки. Аз не харесвам стъклени телефони - това да дам 2 бона за телефон и да треперя за него при всяко вадене от джоба не е за мен. А тази "война" Samsung/Android срещу iPhone е смешна.
  • 23 iphone

    7 5 Отговор
    Iphona си е номер 1.Не можел тва не можел онова.Това че вие сте индианци и не можете си е ваш проблем.Как по цял свят го признават а тука в бг му търсим косури защото повечето не могат да си го позволят,или и да могат пак им се вижда много скъп.Нормално с 600лв заплата трудно се дават 2000лв за телефон.А колкото до андроидите са доста по-лагави и изнервящи за употреба.Само който не е ползвал айфона той го плюе.или някой който си взима 5 годишен айфон защото няма пари и вика ами нее толкова бърз.
  • 24 олимп

    5 5 Отговор
    значи който не е полвал айфон той го плюе... айфона си е айфон .. особено ако някой каже че самсунг прави по добра снимка от айфон ще го пратя в очна клиника да се прегледа ... а и тези дето са със самсунг хубаво е да имате по един пожарогасител че доста се палят съм чувал

    Коментиран от #25

  • 25 МАК

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "олимп":

    Айфон и олимп и да коментирате зомбираните глави са си зомбирани глави!!няма кой да ви разбере!! КОНЕ С КАПАЦИ!!
  • 26 Андроид

    1 5 Отговор
    Тия гнили нахапани ябълки не стават даже да си подпреш бидоня със зейье на тях, камо ли за друго. Да бъде смърт! Смърт да бъде на нагризаните ябълки!

    Коментиран от #27

  • 27 МАК

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Андроид":

    Отивай и се скрий с тоя бозоид,айфона не е за такива като теб!!
  • 28 Анонимен айфонджия

    2 0 Отговор
    Понеже прочетох последната дозина коментари, само да информирам фена на дрисмас и бозоид, че айфон си има безжично зареждане, може да се свързва към WiFi принтер или други подобни устройства и Смарт телевизори и подобни. Или си смени източника или си смени дилъра.
  • 29 Мнение

    1 0 Отговор
    То е като да сравняваш Мерцедес и Бмв, всеки си има и предимства и недостатъци, при Андроид има по голям избор от марки, т.е.конкуренция, което го развива по бързо
  • 30 Terrvel Technologies

    1 0 Отговор
    По-добра машина от Galaxy S8 няма !
  • 31 Tervel Technologies

    1 0 Отговор
    Samsung са номер едно