Last news in Fakti

11 Ноември, 2017 12:45 2 386 2

GoPro оцеля в лава

  • gopro-
  • вулкан-
  • хаваи

Екшън камера GoPro попадна в поток от лава в един от вулканите на Хавайските острови и продължи да снима, запечатвайки уникални кадри въпреки разтопения си корпус. Собственикът на устройството искал да улови потока от разтопена скала в близък план, но забравил да го прибере навреме.

Туристическият гид Ерик Сторм се отвлякъл, докато разказвал на групата си историята на вулкана. Когато си спомнил за камерата, тя вече била погълната почти напълно от лавата и горяла. Сторм успял да я извади с помощта на пикел, но дори не се надявал да работи. Едва когато се прибрал вкъщи и включил разтопеното GoPro, установил, че лавата не е успяла да го унищожи напълно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про

    2 0 Отговор
    Е това е камера.
  • 2 ААА

    3 0 Отговор
    Казва му се скрита реклама, евала на рекламният агент.