Last news in Fakti

14 Януари, 2012 11:22 2 543 0

Фотоапарат с Wi-Fi и GPS

  • wi-fi-
  • gps-
  • google android-
  • polaroid

 

Операционната система Google Android се добра и до фотоапаратите. Компанията Polaroid аноснира своя нов цифров фотоапарат, който е обозначен с индекс SC1630 и разполага с ОС Android. Самите производители лепнаха прозвището на новото си творение "Интелектуална камера".
 
Според специалистите Polaroid SC1630 представлява портативен компютър, който е ориентиран най-вече към направата на снимки и видео. Устройството разполага с огромен, за стандартите на фотоапарати, дисплей и с 16 мегапикселова матрица.
 
Обективът е с трикратно оптично увеличение, а апаратът притежава най-съвременния CCD сензор. В Polaroid SC1630 е интегриран още Wi-Fi модул, чрез който безжично може да бъде прехвърлен заснетия материал на компютър или директно в интернет.
 
Всеки отделен кадър от Polaroid SC1630 разполага с GPS кординати от мястото, където е бил направен. Предаването на наличния материал от фотоапарата към компютър може да стане и посредством Bluetooth модул, който също присъства в оборудването на SC1630.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА