Last news in Fakti

25 Юни, 2018 10:30 7 899 6

Брутален руски всъдеход от ново поколение

  • русак-
  • всъдеход
Брутален руски всъдеход от ново поколение - 1

Машината, която виждате на снимките се нарича Русак-3993 и е предназначена за местата, където не могат да бъдат построени пътища. Първите тестове на всъдехода преминаха в Якутия и Чукотка, а Русак-3993 ще бъде използван най-вече в арктични условия.

Брутален руски всъдеход от ново поколение

Интересен факт от конструкцията е, че предните два моста завиват на едната страна, докато задните два - на противоположната. Всъдеходът разполага с два резервоара от по 150 литра всеки. Въпреки че превозното средство е определяно като амфибия, то не може да плава, но пък може да преодолява доста дълбоки водни препятствия.

Брутален руски всъдеход от ново поколение

В момента няма други подробности около този, единствен към момента, екземпляр. Предстои подготовка за серийно производство, което ще започне през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    27 1 Отговор
    Целта е Северният Полюс-руснаците вече отдавна са там...

    Коментиран от #2

  • 2 prix

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Всички да отидат
  • 3 Мукавей

    20 7 Отговор
    До преди 20 години, 42% от територията на Руската Федерация беше вечна замръзналост. Там мотики от сорта на форд, тойота, ланд роувъри и други измишльотини не вървят. Едва сега започна да се разтапя почвата на много места, но пък стана кал.
  • 4 РАСО

    9 1 Отговор
    ....за това си имат и Шаман, който може и да плава с 5км/ч.....
  • 5 Гост

    4 8 Отговор
    Германия от повече от 50 години има много по проходима машина (Унимог) ,а тези пак ще ще някой ден ще...
  • 6 Глупчо

    0 0 Отговор
    Дано да го пуснат в производство до 20-30 години! Страхотен е и не е от надуваемите!