Last news in Fakti

13 Юли, 2018 12:53 4 992 3

Хибридни смарт часовници

  • gligo-
  • часовници-
  • смарт устройства-
  • кварцов механизъм
Хибридни смарт часовници - 1
Името им е Gligo и по-конкретно представляват ръчен часовник с кварцов механизъм със стрелки, като циферблата под тях е екран. Дисплеят е с E-Ink технология и може да изобразява различни пиктограми, пропуснати разговори, SMS-и и т.н.Хибридни смарт часовници

Дисплеят има два основни режима на оформление - черен и бял, като те лесно се променят само с натискането на един физически бутон. Специално мобилно приложение за Android и iOS свързва часовника със смартфон, като самата връзка става посредством Bluetooth 4.2.

Кварцовите механизми на Gligo са японски, а корпусът е от неръждаема стомана. Устройството са водонепромокаеми, а батериите са две - една за кварцовия механизъм и една за дисплея. И двете се сменят изключително рядко - през половин година за дисплея и през две години за механизма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Redhorn

    3 0 Отговор
    Стари технологии в нова опаковка с цел измъкване парите на глупавия потребител в световен мащаб.
  • 3 ядосан

    2 0 Отговор
    Много рядко се сменя батерията - на половин година?!? И това наистина е много рядко ….