Last news in Fakti

30 Юли, 2018 18:42 2 770 5

Пуснаха костюма Iron Man в продажба

  • iron man-
  • реактивен костюм-
  • gravity

За едва година съществуване компанията на Ричард Браунинг Gravity успя да се превърне в наистина известен бранд. Основната заслуга за този успех е костюмът Iron Man, снабден с двигател с мощност 1 050 к.с.

Разработката на Gravity не е първият опит за създаване на екзоскелетен летателен апарат. Flyboard Air и реактивният комплект от серията JB на Дейвид Майман обаче страдат от същия недостатък - крайно ниско ниво на безопасност. Дори и най-добрият балистичен парашут не може да помогне на човек, който пада от височина 30 метра.

Въпреки това Iron Man вече може да се купи от всеки, който разполага с $447 000. Костюмът има особености, които изискват обучение на специален виртуален тренажор с инструктор самия Ричард Браунинг. Единствените условия за участие в програмата са кандидатите да са си купили летателния апарат и да разполагат с карта Diners Club.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    11 0 Отговор
    че те без пари ги дават направо, ще взема три в различни цветове да си летя до магазина за джакче
  • 2 БЕНЗИНДЖИЯ

    3 3 Отговор
    това не е за Бай Ганьовци 100%

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "БЕНЗИНДЖИЯ":

    Народният избранник Марешки може да си го позволи.
  • 5 цистит

    7 0 Отговор
    най-накрая мога да летя пиян