Last news in Fakti

25 Януари, 2019 13:04 3 084 3

Нов вид пътна помощ

  • пътна помощ-
  • изкуствен интелект-
  • urgent.ly
Нов вид пътна помощ - 1

Производителят на спортни автомобили Porsche стана основен инвеститор в стартъп-компанията Urgent.ly. Последната представлява платформа в сферата на мобилността и помощта на пътя. Дялово участие в тази нова платформа имат и BMW, Jaguar и Land Rover.

Новата платформа ще действа в Северна Америка, Европа и Азия, а с помощта на изкуствен интелект и геолокация Urgent.ly ще обезпечава мрежовата свързаност на водачите и операторите. Това ще се случва в реално време.

Координацията на действията има за цел максимално бързо да осигури помощ в случай на повреда на автомобила на пътя. Благодарение на нея, клиентът ще може с точност до минута да определи кога ще дойде пътната помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    2 4 Отговор
    Значи вървят в правата посока, все пак и те самите знаят че последните години правят коли които могат да ги фалират, затова приготвят тази безплатна пътна помощ да не вземат и чорбаджиите да си купуват фолксвагени и опелчета.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Никой никъде не е казал БЕЗПЛАТНА , а само по-бърза !!! Има голяма разлика , щото експресните услуги обикновено са доста по-скъпи !!
  • 3 гощо

    0 0 Отговор
    Поршаците не се трошат! Не са като Мерцедес дето висят по сервизи