Last news in Fakti

25 Март, 2019 15:07 6 392 4

Клавиатура за смарт телевизори

  • k83 wireless entertainment keyboard-
  • клавиатура-
  • смарт телевизор
Клавиатура за смарт телевизори - 1

Компанията Corsair представи новата безжична клавиатура K83 Wireless Entertainment Keyboard. Устройството е проектирано специално за всекидневната и може да се използва, като медиен център, за смарт телевизори и за игрови конзоли.

Клавиатура за смарт телевизори

Нископрофилни бутони с бяла подсветка и тъчпад на мястото на цифровия блок са част от интересните новости в устройството. Въпросният тъчпад е с два бутона и имитира много успешно работата на мишката.

Клавиатура за смарт телевизори

Иновацията може да се включва по три начина - чрез кабел с USB-порт, чрез безжична свръзка посредством Bluetooth 4.2 и пак безжично, чрез приемопредавателен датчик с USB-интерфейс.

Клавиатура за смарт телевизори

Автономната работа на клавиатурата е 18 часа с подсветка и 40 часа без. Габаритите на K83 Wireless Entertainment Keyboard са 381 х 125 х 28 мм. Клавиатурата тежи 480 грама и струва $100.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    8 3 Отговор
    Това руснак ще да го е измислил.
  • 2 Реалист

    5 1 Отговор
    Еееее, те това е новина - от поне 5 години имам подобна от али-експрес и е поне 2 пъти по-евтина. На корсарчето пише ли къде е правено?
  • 3 гост

    5 0 Отговор
    Иновация ама от коя година? Понеже в който и хипермаркет за техника да влезеш има поне 5 вида - и евтини и скъпи.
  • 4 нервен

    3 0 Отговор
    Веднага поръчвам ....смешно евтино е баси