Новини

А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

Моделът е компактен и лек, което го прави удобен за използване в градски условия

Публикувана: 27 Август, 2019 14:40
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4181
А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.6 от 26 гласа.

А1 вече предлага сгъваемия електрически скутер Xiaomi Mi. Клиентите на компанията могат да го закупят за 36,99 лева на месец при запазване на своя настоящ абонаментен план или за 799,99 лева в брой.

Xiaomi Mi предлага по-бързо, икономично и екологично придвижване в градски условия. Моделът се отличава с елегантен дизайн и компактни размери, което го прави много удобен за дълги и кратки разходки. Теглото на скутера е едва 12,5 кг, като това позволява да се пренася лесно и удобно в автомобила или в градския транспорт. Алуминиевата рамка гарантира здравина и устойчивост и има капацитет на натоварване до 100 кг.

А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

Максималната скорост на Xiaomi Mi е 25 км/ч, които се генерират от електрически мотор с мощност 250W. Скутерът идва с интелигентна система за управление на батерията, която му позволява да измине до 30 км с едно зареждане. Времето за пълно зареждане на батерията е пет часа.

Моделът разполага с 8,5-инчови гуми, които абсорбират неравности и имат протектори срещу приплъзване в завои. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и специална eABS система, която намалява спирачния път до максимум 4 метра.

Xiaomi Mi може да се ползва и за нощно каране благодарение на своите LED светлини с мощност от 1.1W и с обхват до 6 метра. С помощта на приложение моделът може да се свърже със смартфон, който се превръща в информационно табло и показва текуща скорост, оставащ пробег и други данни в реално време.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.6 от 26 гласа.


Ловци на бисери
Едуард Ераносян
Треньорът на Локомотив Пловдив говори за стила на игра, който иска да наложи в тима
Не харесвам селския футбол"

Още бисери