Last news in Fakti

27 Август, 2019 14:40 5 122

А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

  • а1-
  • скутер-
  • xiaomi mi

Моделът е компактен и лек, което го прави удобен за използване в градски условия

А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi - 1

А1 вече предлага сгъваемия електрически скутер Xiaomi Mi. Клиентите на компанията могат да го закупят за 36,99 лева на месец при запазване на своя настоящ абонаментен план или за 799,99 лева в брой.

Xiaomi Mi предлага по-бързо, икономично и екологично придвижване в градски условия. Моделът се отличава с елегантен дизайн и компактни размери, което го прави много удобен за дълги и кратки разходки. Теглото на скутера е едва 12,5 кг, като това позволява да се пренася лесно и удобно в автомобила или в градския транспорт. Алуминиевата рамка гарантира здравина и устойчивост и има капацитет на натоварване до 100 кг.

А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

Максималната скорост на Xiaomi Mi е 25 км/ч, които се генерират от електрически мотор с мощност 250W. Скутерът идва с интелигентна система за управление на батерията, която му позволява да измине до 30 км с едно зареждане. Времето за пълно зареждане на батерията е пет часа.

Моделът разполага с 8,5-инчови гуми, които абсорбират неравности и имат протектори срещу приплъзване в завои. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и специална eABS система, която намалява спирачния път до максимум 4 метра.

Xiaomi Mi може да се ползва и за нощно каране благодарение на своите LED светлини с мощност от 1.1W и с обхват до 6 метра. С помощта на приложение моделът може да се свърже със смартфон, който се превръща в информационно табло и показва текуща скорост, оставащ пробег и други данни в реално време.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.



Свързани новини