18 Септември, 2019 11:48 4 079

Клиентите на А1 могат да участват в томбола за 2 500 смарт часовника Samsung Galaxy Active

  • samsung galaxy active-
  • а1-
  • смарт часовника

Samsung Galaxy Watch Active притежава дискретен, олекотен дизайн и дисплей

Клиентите на А1 могат да участват в томбола за 2 500 смарт часовника Samsung Galaxy Active - 1

Тази есен клиентите на А1 ще имат възможност да се сдобият с чисто нов смарт часовник Samsung Galaxy Watch Active в сребрист цвят. Това може да стане възможно, ако до 6 октомври те закупят и активират смартфон Samsung Galaxy S10+, S10 или S10e, което ще им позволи да се включат в томбола за един от общо 2 500 смарт часовника.

Активирането на устройството е задължително условие, защото клиентите ще трябва да впишат акаунта си в приложението Samsung Members. Всеки, който за пръв път използва Samsung или приложението не е фабрично инсталирано, ще трябва да го изтегли от Google Play. Петнадесет дни след това може да се попълни форма в секцията „Ползи” на сайта на Samsung, с която да се включат в томболата. Самата регистрация трябва да се изпълни в периода от 1 до 24 октомври 2019 г. Всички 2 500 късметлии ще бъдат изтеглени на 25 октомври.

Samsung Galaxy Watch Active притежава дискретен, олекотен дизайн и дисплей, на който всеки може да следи своя спортен напредък и резултати. Устройството предлага възможност за персонализиран циферблат, който комбинира стил и сетивност. Моделът разполага с реалистични циферблати с ефект за дълбочина и персонализиран фон, които го превръщат в подходящ аксесоар за всякакъв повод.

Смарт часовникът е оборудван с интегриран монитор за сърдечна дейност, който изпраща мигновени известия, когато засече по-висок сърдечен ритъм от стандартния. Може да засича нивата на стрес или да предложи уроци по дишане за постигане на оптимален сърдечен баланс. Galaxy Active може да се ползва и като личен здравен асистент, когато се свърже с приложението Samsung Health.

Galaxy Watch Active следи ежедневните активности на своя притежател в продължение на над 45 часа само с едно зареждане. Устройството разполага с функция за безжично Power Share споделяне, притежава сертификат за водоустойчивост до 50 метра дълбочина и покрива Американския военен стандарт за здравина MIL-STD-810.

Пълна информация за общите условия на промоцията може да се открие ТУК.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.



Свързани новини