Last news in Fakti

10 Януари, 2020 13:57 4 844 12

ABT тунингова SQ8

  • audi-
  • sq8-
  • abt-
  • тунинг

ABT е водещо име в тунинга на автомобили на Volkswagen Group. Най-новото начинание на компанията придава на Audi SQ8 по-зловещ външен вид, както и съответстващата му по-голяма мощност.

ABT тунингова SQ8


Бодикитът включва нов преден сплитер, който увеличава силата на натиск на предната ос. Останалата част от фокуса е в задната част на всъдехода, където SQ8 получава много по-голям спойлер, поставен в горната част на петата врата. В долната част на задната броня пък е интегриран ефектен дифузьор.

ABT тунингова SQ8


ABT предлага и четири дизайна за колелата на спортния кросоувър. Гланцово или матово черните 22-инчови GR джанти са с 10 спици. От HR Aero джантите има 10 комплекта с двойни спици, които са с тъмно димно покритие. HR-F пък се предлагат в сенчесто сребристо и с диаметър 22 или 23 цола.

ABT тунингова SQ8


Интериорните подобрения са ориентирани към малки детайли като бутона за стартиране на двигателя и светлини на праговете.

ABT тунингова SQ8


Разбира се, най-значителната промяна предизвиква блокът за управление на двигателя ABT, който увеличава производителността на мекия хибрид. Модификацията предоставя на 4,0-литровия турбодизел V8 с фабрични 429 к.с. и 900 Нм въртящ момент максимална мощност от 503 конски сили и максимален въртящ момент от 970 Нм. Надграждането подобрява и времето за ускорение от 0 до 100 км/час до 4,6 секунди, вместо стандартните 4,8 секунди.

ABT тунингова SQ8


ABT предлага и модификация на окачването, което предоставя на собственика няколко нива на регулиране на височината. Най-ниският е режимът на Coffee Mode, който спуска кросоувъра с 65 милиметра в сравнение с комфортния режим на стоковия SQ8.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    6 33 Отговор
    Тия от VAG не могат да правят коли ! По-добро от руско и японско няма !

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Нищо общо

    3 26 Отговор
    Нишо общо с моето BMW E36 . Това е пълен коптор.

    Коментиран от #4

  • 4 хаха

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "Нищо общо":

    хаха смешник кога ще си купиш такава кола бе мухъл скапан карай си кофтора и си трайкай
  • 5 BMW

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Alfa Romeo":

    Карай си италианския боклук и мълчи смешко

    Коментиран от #11

  • 6 мани мани

    3 23 Отговор
    ABT само вагините си го знаят и изобщо не е известно! т'ва е кат' някой да ми каже бозе :) bose аудио имала :) голям праз ва, мойто кат' е сони или китайски и к'во? 'се тая!
    sq8 дето е с фалшиви ауспуси :)
    к'ъв е кефа да караш скъпа кола с фейк неща по нея?
    ел. ръчна спирачка, автоматична трансмисия, старт-стоп с-ма т'ва са извращения за изврятеняци и недъгави! хуб'о че вече все такива ги правят от много години, та да не ме е яд, че не мога да си позволя скъпа нова "кола" :) карам си трошката дет' дига 100 за 6-7сек. и хич ми не дреме, но проблем са високите данъци и такси :)

    Коментиран от #7, #8

  • 7 нервен ( разбивача на тролове )

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "мани мани":

    6-7секунди ама на сън ...кой та знае кво караш че да фърляш тука голи цифри ...
  • 8 Момчил

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "мани мани":

    Разбира ти тиквата от духова музика , по-добре не пиши ...Босе и ДЖБЛ са най-добрите марки аудио системи , Мерцедес фабрично слагат босе , това че е с босе го пишат разни търгаши дето са благоволили да не свалят оргиналната музика ...АБТ прави тунинг на Ауди от много години и са доста добри,та значи когато не знаеш трайкай си .

    Коментиран от #10

  • 9 Японеца

    11 0 Отговор
    Колата е красива, а в БГ само измамници могат да си я позволят! АВТ са добри, само глупак може да плюва! С хибридните технологии са назад все още, а трябва електрички да произвеждат!
  • 10 987

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Момчил":

    Най-добрите аудио системи за автомобили са Burmester,Harman Kardon и Bang&Olufsen.Bose е добра аудио система,но е далеч от най-добрите.За JBL пък да не говорим
  • 11 Ами

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "BMW":

    Абе лятото друго мисля на плажа та с познат немец спря пред инфинити имаше х5 и какво ли още не и взе тази кола дъра бъра много добре скъпа нова и прочие. На англичани аз мисля някоя промоция женско ама явно това инфинити да спре германец явно някакъв връх. Какво се радват на двг с гуми при такива жени националности да искаш божа работа и като спре то пит пит то чупки злато ли има вътре

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ами":

    Батка, нищо не ти се разбира