Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 16:11 3 665 1

Компютърна клавиатура за "кифли"

  • компютри-
  • клавиатура-
  • жени
Компютърна клавиатура за "кифли" - 1

На платформата за набиране на средства Xiaomi Youpin започнаха продажби на уникално дизайнерско устройство, което ще изненада всяка жена, работеща с компютър. Женската компютърна механична клавиатура Lofree Lipstick Bluetooth Mechanical Keyboard е направена според всички канони на модерния бляскав дизайн: ярки ексклузивни цветове, оригинални гладки форми на клавиши в ретро стил на пишеща машина и малки размери.

При проектирането на женска клавиатура дизайнът на цветовата схема на клавишите използва мотиви за червило. Клавиатурата Lofree Lipstick може да работи в два режима: самостоятелен с 4000mAh батерия с помощта на Bluetooth или като стандартна кабелна клавиатура чрез micro USB.

Компютърна клавиатура за "кифли"

Устройството е съвместимо с компютърно оборудване, работещо с Windows, macOS, iOS и Android операционни системи. Друга изненада за жените са малките габаритни размери на клавиатурата: 306 х 114,5 х 30,6 мм и ниското тегло от само 0,81 кг.

При проектирането на повърхността на клавиши са използвани технологии ColorStay, за да се осигури безупречна цветова схема, подобна на декоративната козметика и да се увеличи трайността и износоустойчивостта на покритието. Цената на дребно на клавиатурата Lofree Lipstick е 95 долара.

Компютърна клавиатура за "кифли"


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бибата

    1 1 Отговор
    Тя целата индустрия работи за тях...за кифлите! Сметай що народ е изглупил да им слугува!