Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 18:52 6 957 14

Новата Motorola Razr не издържа теста за брой сгъвания

  • motorola-
  • razr-
  • изпитание-
  • тест
Новата Motorola Razr не издържа теста за брой сгъвания - 1

Порталът Cnet подложи на изпитания за издръжливост новото издание на култовата Motorola Razr. Смартфонът бил поставен в специално устройство, което го сгъва и отваря по 100 пъти в минута, за да се провери устойчивостта на износване на сгъващия механизъм.

Тестът бил преустановен на третия час, когато апаратът е започнал да се отваря трудно и да щрака силно. Екранът и останалите функции на новия Razr са работели пълноценно. По време на изпитанията телефонът е бил отворен и затворен 27 000 пъти.

От Motorola не са обявявали колко гарантирани сгъвания издържа Razr. От компанията обаче обещават, че работи безпроблемно поне две години. В същия тест основният конкурент на новия смартфон на Motorola Samsung Galaxy Fold е издържал 120 000 сгъвания, след което дисплеят му е спрял да работи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Huwawei

    30 19 Отговор
    Кой си купува Motorola изобщо?

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 2 технолог

    25 2 Отговор
    Много ясно, щом има механично подвижни части. Ако са от метал - да, но пластмасата е пълна гейовщина.
  • 3 Монгола

    12 4 Отговор
    Нищо му няма на телефона той е със Стелт покритие!
  • 4 Електрошок

    19 5 Отговор
    Четох някъде по руските сайтове,че моторолите осигурявали най-добра връзка с отдалечени клетки.А на руснаците поне за това може да им се вярва
  • 5 AMD THREADRIPPER 3990 с 64 ядра

    10 10 Отговор
    Huawei Mate X се оказа единствения адекватен гъвкав смартфон
  • 6 Факт

    8 2 Отговор
    Motorola и Galaxy Fold са на едно ниво 🤣🤣🤣🤣🤣
  • 7 999

    33 3 Отговор
    Ами много ясно, че така ще стане. 100 сгъвания за 60 секунди си е голямо натоварване. Да не говорим за температурата, която се развива при тади скорост. Но щом екрана работи а са се стопили само пластмасовите шарнири си е направо добре.
  • 8 Госあ

    7 24 Отговор
    Краварски боклук. Като айфоня и теслАта

    Коментиран от #9

  • 9 От 2014 г

    18 0 Отговор

    До коментар #8 от "Госあ":

    подразделението за мобилни телефони е собственост на китайската Леново. Моторола Солюшън си е щатска собственост и произвежда сериозна техника за големи корпорации и за военните. Преди да се разделят на две и Моторола Мобилити да бъде продадена на китайците "боклуците "имат над 17 000 патента ...

    Коментиран от #14

  • 10 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Huwawei":

    Аз бих си купил, ако цената му не беше 1500долара. Инак много ми харесва, имах от старите и беше най-добрият ми телефон, не харесвам толкова сегашните тефтери, които не се побират в джоба ти, този вариант на сгъване е идеален, става достатъчно малък, за да ти влезе в джоба и въпреки това да има голям дисплей при употреба. Все пак теста доказва, че работи трябва да го отваряш по 40 пъти на ден и най-много да ти стане шумна пантата, не да спре диспея или нещо друго, освен това пантата е сложна и вероятно бързото отваряне и затваряне я амортизира прездевременно, никой човек не я отваря и затваря два пъти в секунда.
  • 11 agabaga

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Huwawei":

    Ние, отличниците!
  • 12 Милица

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Huwawei":

    Доста хора вече срещам с Motorola телефони. Мога само да се похваля със своята Motorola one vision- страхотн телефон, дизайн и работа!
  • 13 мнение

    5 0 Отговор
    Аз бих си купил такъв телефон! Но, не на тази цена! Като технически данни е слаб, но ми харесва че е малък и се побира във всеки джоб. За какво ми е Samsung Galaxy Fold? Има таблети на много по-прилична цена!
  • 14 куха руска лейка

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "От 2014 г":

    Какво ѝ обясняваш на тая русофилска амеба.Гледай,че за него най-великите изобретения са бояришника и матроьшките.Добре,че е САЩ та да види и той някаква техника,че ако разчитахме на Русия,още щяхме да комуникираме с пръчки и звуци.