Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 10:51 2 497 2

От Cnet тествали новата Motorola Razr с неподходящ робот (ВИДЕО)

  • motorola-
  • razr-
  • изпитание-
  • тест
От Cnet тествали новата Motorola Razr с неподходящ робот (ВИДЕО) - 1

Резултатите от изпитанието за издръжливост, на което Cnet подложи новото поколение на Motorola Razr, са подвеждащи, защото тестът е проведен с "пригодена" машина, обявиха от Motorola Bulgaria. Миналата седмица технологичният портал публикува видео, в което сгъваемият смартфон започва да се отваря трудно и да щрака след 3 часа на симулатора.

Според Motorola роботът, който сгъва и разгъва телефона по 100 пъти в минута, не е подходящ за подобно изпитание, тъй като е проектиран за тестове на апарати с вертикално отваряне и затваряне. Razr от своя страна засега е единственият модел на пазара с хоризонтално сгъване като мида и за получаване на меродавни резултати се изисква специална машина, съобразена с особеностите на конструкцията му.

Това си личи и от видеото на Cnet, в което смартфонът дори не се затваря докрай. Motorola изпробва издръжливостта на новия Razr с робот, проектиран и построен специално за модела. Ето как изглежда процесът на изпитанията в лабораториите на производителя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    8 1 Отговор
    Три телефона от поредицата съм имал и винаги съм бил много доволен. Откровено казано скоросто преминах от андроид керемиди на портативни ябълки. Но и те нещо не ме радват особено. Ще си търся сгъваем телефон :-) Радвам се, че Моторола вече ще предлагат такъв. Въпреки, че нямат нищо общо с Моторола :-)))
  • 2 Факт

    5 9 Отговор
    Аха .... на скапан телефон и робота му пречи !