Last news in Fakti

2 Март, 2020 10:58 10 668 11

Катерица извъртя подъл номер на автомобилист

  • mini-
  • катерица-
  • ауспух-
  • изпускателна система

Шотландски механици откриха стотици ядки в ауспуха на Mini Cooper S, чийто притеснен собственик отишъл в сервиза, защото двигателят не работел нормално, а изпод колата се чували тракащи звуци, съобщава The Sun. 22-годишният Даниъл Патъндън бил оставил автомобила няколко седмици на открито и когато отишъл да си го прибере, моторът започнал да прекъсва, след което спрял напълно.

Катерица извъртя подъл номер на автомобилист

Повиканата пътна помощ пристигнала бързо. Докато репатракът теглел "минито", Даниъл забелязал, че зад него остава диря от лешници и други ядки.

Катерица извъртя подъл номер на автомобилист

Майсторите в сервиза бързо открили причината за повредата. Успели да стартират за кратко мотора, при което ауспухът започнал да изстрелва ядки. Някои от тях били доста големи, за да са събирани от плъхове, и "разследващите" стигнали то извода, че виновникът трябва да е катерица. След отпушването на ауспуха двигателят замъркал.

Катерица извъртя подъл номер на автомобилист


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трябваше

    30 5 Отговор
    да изчакате първи април
  • 2 Митко

    41 0 Отговор
    А не се ли е помислял, че е възможно деца да са го подредили така???
  • 3 Хитър бизнесмен

    43 2 Отговор
    Аз си купих ауспух със защита от корона вирус и катерици, а ако доплатиш ти дават и защита от кенгуру и божи кравички.
  • 4 447

    67 2 Отговор
    Каква катерица трябва да си, за да се навреш в миризливи ауспух и да го използваш за склад??? А едно време какви катерици имаше!!!
  • 5 Патил

    23 1 Отговор
    Преди години имах Опел Зафира който в един момент започна да загрява защото вентилаторите на радиатора не тръгваха.Закарах го в сервиз на Опел и там започнаха да пелтечат,че правили диагностика и нямало грешки но се чудели какво е повредено.След 3 дни ми се обадиха да взема колата и ми показаха кабелен сноп разкъсан от гризач.Ремонта струваше 275 лева.От застрахователната компания отказаха да покрият щетата защото не отговаряла на нито една от категориите в условията им.

    Коментиран от #10

  • 6 понякога

    42 1 Отговор
    катеричките правят гадни номера на мъжете
  • 7 Боко барселонски

    35 2 Отговор
    И аз си патят заради една катерица сега, напълних й ауспуха с пари и сега ме маскарят! По-добре мисирки!
  • 8 петър

    25 2 Отговор
    Щом пъха в ауспуха нее катерица.Това е КАТЕРИЧОК
  • 9 Старото

    4 0 Отговор
    Жорко, това че катеричките ядат ядки не ги прави такива тъпанарчета, че да си затриват резервите по такъв глупав начин. Виж, ние като деца си бяхме такива изродчета, че и досега се чудя на дивотиите, които ни идваха на ум. С голям чук трошахме лагери, вадехме дробинките и ги пъхахме в ауспуха на някой, който ни пречеше. Тогава София все още беше с павета и можеш да си представиш удоволствието,да гледаш разглобена колата на врага.
    Мани, после в къщи ни репресираха по всички правила на родителското изкуство, ама нейсе! Че и за дълго!
  • 10 Илиян

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Патил":

    Работя в сервиз и поне веднъж в месеца идва кола с подобен проблем.При последният случай при отваряне на кутията на въздушния филтър,мишката си беше направила (гнездо) и беше "снесла" шест мишлета
  • 11 Hell

    0 0 Отговор
    Аз сменях бушонно табло заради мишки. Доста солено ми излезе. Та случва се.