Last news in Fakti

3 Август, 2012 12:46 3 108 2

USB флашка за екстремисти

  • usb-
  • lacie-
  • ruggedkey

 

Компанията Lacie пусна на пазара нова преносима памет, като интересното при нея е, че тя издържа на доста по-сурови метеорологични условия. Външността на въпросната флаш памет също е интересна и наподобява тази на ръчна граната.
Иначе устройството се различава най-вече със своята обвивка. Оранжевият калъф е силиконов, като дебелината му е изчислена така, че флашката няма да пострада при удари и дори ще издържи на падане от височина 100 метра.
Флашката за екстремисти е наречена RuggedKey и е оборудвана с интерфейс usb 3.0. Поддържа още кодиране по алгоритъм AES. Моделът се предлага на пазара във варианти с 16 и 32 гигабайта обем на паметта. Цената е $40 и $70, съответно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 инж.

    0 1 Отговор
    Голяма новина няма що. Флашка с фумена калъфчица
  • 2 Виктор Георгиев

    1 0 Отговор
    на летищетото как ли ще реагират като я минат на скенера ? :D