Last news in Fakti

6 Август, 2012 13:04 3 625 4

Най-скъпият лак за нокти

  • лак-
  • azature
Знаете ли колко струва най-скъпия лак за нокти в света? Той беше представен от известното бижутерско ателие Azature в Лос Анджелис, като обявената цена е $250 000. Какво всъщност е различното в това покритие за нокти, което прави продукта толкова скъп? Отговорът се крие в специална технология, която смесва най-качествени стандартни съставки за лак за нокти и миниатюрни 267-каратови черни диаманти.
 
До този момент най-скъпият лак в света беше дело на британците от Models Own. Техният продукт струваше $132 800. Azature обаче искат почти двойно. На този етап от компанията производител заявяват, че ще пуснат в продажба само една разфасовка на цена от $250 000. В търговската мрежа обаче ще бъдат пуснати и доста по-евтини варианти, които ще се продават само за $25. Те ще са с обем от 59 милилитра и ще разполагат с по един микроскопичен черен диамант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Гън

    1 0 Отговор
    Искам по-голямо количество да си лакирам колата. Има ли отстъпки за количиство.
  • 2 Sam

    1 0 Отговор
    Голяма новина за раздел технологии...
  • 3 Радост

    1 0 Отговор
    ... а има хора, които гладуват... тъжно...:(
  • 4 Мъка

    1 0 Отговор
    ...направо умират от глад...