Last news in Fakti

30 Август, 2012 14:49 1 484 0

Amazon патентова таблет с e-ink и LCD

  • таблет-
  • e-ink-
  • amazon

Електронното мастило няма равно за четене, но екранът с подсветка е далеч по-удобен за сърфиране в интернет и гледане на видео. Има ли начин да се съчетаят преимуществата на двете технологии в едно устройство?

Ако се съди по документите, които гигантът Amazon е подал в патентното ведомство на Щатите, скоро може да се очаква таблет с два дисплея. Единият ще бъде от статичен тип (т.е. ще работи с e-ink), а другият - LCD или OLED.

Според специалисти не е изключено новото устройство да бъде представено още следващата седмица. От Amazon са разпратили покани до медиите за пресконференция на 6 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА