Last news in Fakti

30 Август, 2012 15:37 3 527 1

Недискретно: 10-инчов таблет от HTC

  • htc-
  • flyer-
  • таблет

В интернет се появиха снимки на неанонсиран таблет на тайванската компания HTC. Според експерти от бранша това са кадри от рекламен клип, който вероятно е бил свален от нета по искане на производителя.

По-рано се появиха слухове, че тайванците няма да разчитат само на Flyer и подготвят нова линия таблети. За съжаление детайлна информация за новото устройство няма. Експерти са на мнение, че става дума за 10-инчов таблет.

Прокрадват се мнения, че по външен вид новият таблет на HTC наподобява на iMac. Устройството ще работи под операционна система Android, като не е изключено да бъде представено още тези  дни, по време на изложението IFA 2012.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НТС фенбой

    0 0 Отговор
    "Прокрадват се мнения, че по външен вид новият таблет на HTC наподобява на iMac. " Разбира се! Правоъгълен е! Като НТС са решили да избягат от Portrait ориентирани таблети и са минали на Landscape такъв дизайн значи са откраднали дизайна на Ябълките - 2 млрд.$! Сега! Apple фенбой-четата съвсем ги удари грандоманията след съдебното решение с-у Самсунг! Добре, че Apple нямат сферичен продукт, че току виж съдили планетата, че нарушава патентните им права!