Last news in Fakti

28 Май, 2020 11:55 7 830 12

Honda удължи гаранцията на двигателите си на 10 години

  • honda-
  • двигател-
  • гаранция

Honda поднесе неочакван подарък на клиентите си, макар и само в някои европейски страни и при определени условия. Френското поделение на японския производител обяви, че удължава на 10 години гаранционния срок на двигателите на автомобили, регистрирани във Франция, Андора и Монако.

За да се възползва от предложението, клиентът трябва да обслужва "хондата" си само във фирмени сервизи, а самата кола не може да е на възраст над 10 години. Новите условия важат дори при смяна на собственика и независимо от пробега.

Удължената гаранция няма да покрива повреди по автомобили, експлоатирани като таксита, за медицински или подобни нужди. Изключение правят също тунингованите и състезателните коли.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така така..

    11 38 Отговор
    Те 10 дьржат... ама 20...
    Иначе проблемите им са по купето..

    Коментиран от #3, #4, #12

  • 2 mediator37

    65 4 Отговор
    Хонда е най-големият производител в света на ДВГ. Но все пак в числото влизат и много мотоциклетни двигатели. Очевидно са им добри и трайни ДВГ.
  • 3 ами

    26 33 Отговор

    До коментар #1 от "Така така..":

    Като си 'замине' купето, ще е горд собственик на гаранционен двигател.

    Коментиран от #9, #10

  • 4 гост

    79 7 Отговор

    До коментар #1 от "Така така..":

    Ами не знам какви проблеми те тресат , ама още е пълно по улиците със Сивици от 90-те години и даже още изглеждат по-добре от 10-15 години по-нови автомобили ! За техниката им да не говорим !

    Коментиран от #7

  • 5 jap

    69 4 Отговор
    Хонда е най големия производител на двигатели в света и никога не са правили компромиси с качеството.Аз имам Сивик 8-ма генерация и въпреки,че е на 14 години внесена от Италия не се чува как работи и не харчи грам масло.

    Коментиран от #8

  • 6 Винету

    64 3 Отговор
    Със сигурност имат едни от най-надеждите двигатели, ако не и най-надеждите. Не са идеалните коли от към комфорт, но за мен това не е първостепенно. Имат независимо окачване, стегнато управление, двигател, който не се притеснява от обороти и добър разход. Искат само хубаво масло, сменяно навреме, и качествени свещи
  • 7 onq s konq

    9 13 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    То и Голфове от '90те е пълно но ...
  • 8 Късметлия си

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "jap":

    Този преди теб е бил свестен! И си попаднал на кола! Виждам съм обаче лейки от Италия на Хонда, карани хайдушката!
  • 9 Японеца

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "ами":

    По-скоро ще ти змине скапания голф!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 перничанин

    16 6 Отговор
    Изобщо не става въпрос за здравина и надеждност. Важни са думите " при условие , че колата се обслужва в оторизиран сервиз". За 10г. ще си платиш 3 нови двигателя, като ти хванат по 70-100лв за филтър, 400лв масло и на 100 000км обслужване на турбо (разбирай почистване) за незнам си какви пари. Хората са си сметнали всичко, отделно винаги могат да ти измислят нещо и гаранцията да отпадне. Киа и Хюндай го правят отдавна.
  • 12 Ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Така така..":

    Хич не са кат немските легени викаш)))))