Last news in Fakti

15 Декември, 2012 10:00 4 455 6

Парадокс: Apple пусна Google в Appstore

  • apple-
  • goolge-
  • appstore

 

Въпреки сериозните разногласия между компаниите Apple и Google, картите на последната все пак намериха място в Appstore. Веднага след като това стана факт в интернет пространството започнаха спекулациите.
 
Според тях най-вероятно това се дължи на многото новости, които Google внесе в своите карти, като в същото време случаите с объркани потребители от Apple картите зачестиха все повече. Има обаче и още причини.
 
Приложението GoogleMaps тежи 7МБ и поддържа множество езици. Оптимизирано е за iPhone 5 и операционни системи от iOS 5.1 и нагоре и т.н. Какви са точните подбуди за това странно решение не се знае, но парадокса Apple да пусне Goolge в Appstore е налице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    1 0 Отговор
    ....сигурно друг голям парадокс ще ви се стори,че основният клиент на Самсунг е Епъл,въпреки,че се съдят през ден.
  • 2 Ivan

    1 1 Отговор
    Ами iOS e пълна боза така, че както е тръгнало айфон 6 ще е с андроид :)
  • 3 ares

    0 0 Отговор
    Goolge дддооооооообббре
  • 4 Ябълката

    0 0 Отговор
    Androida е недоразвит iOS... това са фактите.... Ценното на айфона е ОС другото са части като на повечето скъпи телефони ;)
  • 5 Андроидчо

    1 0 Отговор
    „Androida е недоразвит iOS... “
    ---------------------------------------------------
    Този невероятен бисер ми оправи деня. Браво на автора! По-голяма простотия скоро не бях чел. Ама то какво ли може да се очаква от нискочелите фенчета на нагризаната ябълка.
    Неукий, само ще ви кажа, че Android е най-ползваната ОС в света на телефоните и не само. Това е една ОС, която не е ограничена и може да се надгражда и подобрява до безкрайност. Докато има балъци да си плащат за iOS, о тя ще съществува, но балъците намалеят ли, то тя ще изчезне.
    Ах как ми е добре със СГ 3 да си правя каквото искам и да не плащам за щяло и нещяло...

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Андроидчо":

    и като краен резултат всеки който е надграждал и подобрявал да безкрайност получава достъп до телефона/таблета/сешоара ти и спокойно си харчи паричките които се спестил...защото няма "балъци които да си плащат" за неговия труд а той си е гладен и жаден като всеки друг човек.....