17 Май, 2021 16:39 2 206 3

Видео показва как дронове играят волейбол

  • дрон-
  • дронове

Двата квадрокопетра  си подават топка във въздуха

Видео показва как дронове играят волейбол - 1
Снимка: Tik-Tok

Технологиите се развиват през годините и филми като „Аз, роботът“, започват да стават все по-малко фантастика и повече реалност с появата на различен изкуствен интелект и различни устройства и машини.

Видео от платформата Tik-Tok показва именно това, че дроновете също могат да се забавляват с човешки занимания, играейки си с топка. Най-вероятно двете машини са управлявани от хора зад кадър, макар това да не е описано в заглавието или описанието на клипа.

Не е ясно дали, интересната гледка е просто забавление за пилоти на дронове или част от рекламна кампания, но със сигурност трупа доста голяма популярност в интернет пространството.

@whistle

Walking down the street and see this... wyd? 😮 (hamidebrahimnia/IG) #drones #sports #scary #future #foryou #foryoupage

♬ Oh No - Kreepa


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лъжат комунисти

    7 5 Отговор
    Китайски фейк
  • 2 BigBulgarianBoss

    6 4 Отговор
    Не ги ли е страх от високо тия дробове.
  • 3 сектант

    0 2 Отговор
    има един канал в тубата казва се secureteam - много може да се научи от него за обекти