30 Януари, 2013 11:32 5 697 6

Идеалният мъжки пръстен

  • titanium utility ring-
  • пръстен

Titanium Utility Ring може да се хареса дори на мъже, които изпитват чревна непоносимост към бижутата. Както подсказва името, пръстенът е изработен от титаний. В него са вградени отварачка, миниатюрен нож, също толкова мъничък трион, назъбено острие за рязане на мръвки и... гребенче за вчесване на мустак. Цена: $385


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    1 0 Отговор
    Представете си как ще се олигави като си нарежеш санинка и си почешеш мустака .За капак и няма къде да го омиеш.
  • 2 титаний.

    1 1 Отговор
    „...пръстенът е изработен от титаний.“
    Ще помоля писалият на статията да ме свете за „ТИТАНИЙ“ и да обясни какво представлява този ноз за мен материал и да го впише, като елемент в Менделеевата таблица!
    За цената на „пръстена“ да не говорим, че просто е умопомрачаваща. За тези пари ще си го вземеш в злато.
    Общо взето измишльотини за хора, чудещи се каква глупост да си купят.

    Коментиран от #4

  • 3 не съм автора

    1 1 Отговор
    Това е древноримското название на Титана :))

    Коментиран от #5

  • 4 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "титаний.":

    Предполагам съвсем нарочно е използвано името "титаний" - за да се разбира веднага, че става въпрос не за фирмата която събира боклука, а за химичен елемент - все пак много от съседните елементи имат такова звучене - ванадий, стронций, цирконий, рубидий и мн. др. И не се захващайте за глупости, а обърнете внимание статията за каква глупост е - гаси пръстена излишен:)

    Коментиран от #6

  • 5 титаний.

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "не съм автора":

    В такъв случай, явно автора на статията е някой пряк потомък на римляните или както сега по-модерно ги наричат: роми. :)))
  • 6 титаний.

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "The Bear":

    Ами то тогава да сменят всички официални имена и най вече да променят Менделеевата таблица, за да не си мислят хората, че става дума за фирмата, която събира боклука. Не те знам сериозен ли си или се правиш на глупав, но в българският език имената на фирми се поставят в кавички и няма опастност от объркване. Освен това метала титан се пише с малка буква, а фирмата „Титан“ с главна. Да не би и ти да си от рдревните римляни, че не ги знаеш тези неща? :)))