Last news in Fakti

17 Февруари, 2013 12:54 9 352 3

Моменталните снимки се завръщат

  • fujifilm-
  • 25 instax min

Фотоапаратът 25 Instax Min на FujiFilm прилича на детска играчка, но разполага с функция, каквато преди години имаха камерите Polaroid. Фотографът може да избира между два режима на фокус - от 0.5 м до безкрай, а всички останали настойки са автоматични.

25 Instax Min работи с две батерийки или акумулатор, а вместо филм вътре има специална касета за 10 снимки. Фотографиите не са много по-големи от кредитна карта, но пък се отпечатват веднага след заснемане. Цена - около $175.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    1 0 Отговор
    Само като видя, че е с батерии CR123 за по 5-10 лв/бр. и бягам на далеч.
  • 2 пешо фотото

    0 0 Отговор
    Батерийте не са най-важното в случая, а цената на касетата и колко ще ви излезе една снимка, като себестойност. Да не стане, като Полароидите-апарата скъп, но снимките и консумативите ужасно скъпи. Да не говорим, че снимките след 10-тина години вече са толкова избелели, че нищо не се вижда.
  • 3 юзлем

    0 0 Отговор
    Все още има ли такива камери???