Last news in Fakti

5 Март, 2013 12:55 10 909 1

Бебешка количка Aston Martin за $3000

  • aston martin-
  • бебешка количка

 

Този марков продукт е по-скъп от много от автомобилите, които се движат по нашите пътища, но той едва ли е предназначен за хората от т.нар. "средна класа". Бебешката количка, която представи автомобилната марка Aston Martin е предназначена за децата на нейните фенове, които, както е известно са финансово симпатични хора.
 
Бебешката количка Aston Martin е изработена в стилистиката на автомобилите на марката, а кожата, която е използвана за направа на количката е същата, която се използва в салоните на автомобилите Aston Martin. Цената е $3000, а колко е ускорението от 9 до 100 км/ч. - от компанията не съобщават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Змей Горянин

    0 0 Отговор
    Навярно това е прототип на бебешка количка за децата на Джеймс, Джеймс Бонд....