Last news in Fakti

2 Септември, 2011 13:05 998 2

Изложителите на IFA 2011 се увеличават

Едно от най-големите търговски изложения за потребителска електроника и домакински уреди, IFA, утре отваря врати за широката публика. Организаторите отчитат ръст в търсенето на изложбена площ. Фирмите-изложтелки също са повече от миналогодишното (юбилейно) издание. Част от новите сред тях са Dell, Beko и Ford.

Въпреки кризата пазарът на потребителска електроника се развива добре, а икономически анализатори предвиждат 7% растеж в световен мащаб и реализиране на продажби за 690 милиарда евро. Европейската прогноза е за около 6% ръст, а Германия очаква увеличение 4% с пазарна стойност около 27 милиарда евро. Търсенето на домакински уреди също се очкава да расте.

Много от новите технологии и продукти ще имат своята премиера на Берлинското изложение. Тенденциите на IFA 2011 се определят от увеличеното търсене на таблетни компютри, смартфони и приложения за тях, както и сериозното настъпване на 3D и HD медии и устройства. При битовата техника водещи са лесната употреба и насърчаване здравословния начин на живот, както и "умни" и интернет-свързани уреди. Дизайнът и енергийната ефективност пък вече неотменно присъстват при всеки от изложителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.