Last news in Fakti

2 Декември, 2021 16:18 2 204 1

Android Auto най-после ще поддържа две SIM карти

  • android auto-
  • sim карта-
  • сим карта

Следващ ъпдейт на системата ще добави новата функционалност

Android Auto най-после ще получи една от най-желаните функционалности, а именно поддръжката на две SIM карти.През септември от Google обявиха това свое решение, но не споменаха точно време когато това ще се случи.

Изглежда, че времето вече е настъпило и Android Auto ще поддържа разговори от два различни номера с някой от следващите си ъпдейти. Това стана ясно след като разработчици на приложения са забелязали добавения код.

По този начин потребителите на Android Auto ще могат да избират SIM картата която да използват на екрана на своя автомобил и съответно ще могат да избират чрез коя от тях да се извършват обаждания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДИЛЪР ОТ ЛЮЛИН

    3 0 Отговор
    Това е невероятна новина!!!