7 Декември, 2021 17:32 2 172 0

Рекламни снимки показват смарт часовника на Google

  • google-
  • pixel-
  • google watch-
  • смарт часовник

Pixel Watch ще се появи през следващата година

Плановете на Google да пусне своя собствена серия смарт часовници не са тайна за никого и мнозина очакваха това да се случи при представянето на Pixel 6 серията преди няколко месеца. Според запознати плановете на Google са били именно такива, но проблеми с компоненти са забавили премиерата до началото на 2022 година.

Рекламни снимки показват смарт часовника на Google

Това изглежда все по-реално, след като през изминалите дни се появи видео в канала на FPT, което показва рекламни кадри на смарт устройството, които разкриват визията на часовника.

Рекламни снимки показват смарт часовника на Google

Виждаме, че от Google са заложили на традиционния кръгъл дизайн без никакви рамки и закръглени форми. Все още не се знае нищо повече за устройството и неговите характеристики, но очакваме с наближаването на премиерата му да разберем повече.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА