Last news in Fakti

8 Април, 2022 12:20 1 643 1

Google раздава безплатни тротинетки, за да върне служителите си на работа

  • google-
  • тротинетки-
  • електрическа тротинетка

За целта те трябва да посещават работното място поне 9 дни в месеца

Google раздава безплатни тротинетки, за да върне служителите си на работа - 1

Пандемията от COVID-19 принуди много компании да изпразнят офисите си, служителите да преминат към работа от къщи. Сега положението с пандемията се подобрява и същите тези компании вече искат да върнат служителите си в офисите, но те изглежда не са на същото мнение.

Една от най-технологичните компании в света - Google се опитва да “примами” колкото се може повече служители обратно на работното място чрез електрически тротинетки. Компанията е обединила сили с Unagi, фирма която отдава тротинетки под наем.

Технологичният гигант обещава да раздаде ваучери за услугата на своите служители, които прекарат поне 9 работни дни в офиса.

Google раздава безплатни тротинетки, за да върне служителите си на работа

Офертата важи за електрическите тротинетки Model One. Те разполагат с два електромотора с мощност от 1.4 конски сили и позволяват состигането на максимална скорост от 32км/ч и максимален пробег от 25 километра с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боджо кибернетиката

    9 1 Отговор
    Стартов пакет за ай-ти-го-свърши специалистче - движи с ел. тротинетка, папка кето хляб от 70 лв. за кг, владее джаваскрипт на базово ниво, разнася макбук на лизинг и ако не е бясно фенче на ДБ, то поне гласувало за ПП