Last news in Fakti

1 Май, 2022 11:30 7 123 5

Важна промяна в WhatsApp

Приложението вече ще може да се използва на различни устройства с един акаунт

Важна промяна в WhatsApp - 1

WhatsApp се подготвя да разпространи една от най-интересните и може би най-желаните функции за своите потребители. Разработчици споделят, че са открили новост, която позволява на потребителите на приложението да свързват няколко устройства към един акаунт.

Функцията към момента е в бета версия и е налична само за част от потребителите на социалната услуга. Тя позволява синхронизирането на съобщения в реално време. Макар това да е ново за WhatsApp, то съвсем не е ново за други подобни приложения, които позволяват това от години.

Все още не е ясно кога функцията ще бъде достъпна и дали ще бъде разпространена на устройствата с операционна система iOS или ще остане ексклузивна единствено за Android потребителите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 25 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    13 3 Отговор
    Ако желаете да ви четат личния чат, удобно.. е

    Коментиран от #3

  • 2 no name no face no number

    17 0 Отговор
    Честно казано ако не ми беше в него и вибер връзката с шефовете до сега да съм ги изтрил. Най хубавото нещо е старата и практична връзка на живо с всеки който ти е приятен, а не някакви глупави чатове
  • 3 ТRIF

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Много си е добре даже. Нали се сещаш, че има възможност за изплзване на пароли за гарантиране на сигурност. Освен това има още доста други начини да се избегнат подобни опасения. Въпрос на правилен подход.

    Коментиран от #4

  • 4 име

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТRIF":

    Човека има предвид, че фейсбук го ползва за крадене на данни. Кои са ти в контактите, колко често се свързваш с тях, за какво си пишете и говорите.
  • 5 Анджело

    1 2 Отговор
    Само Вайбър!