Last news in Fakti

4 Май, 2022 17:13 2 596 1

Направиха Ferrari F40 в реални размери от Lego

  • блокчета-
  • конструктор-
  • lego-
  • ferrari-
  • f40

За макета са били нужни над 358 хиляди елемента

Направиха Ferrari F40 в реални размери от Lego - 1

От LegoLand California обявиха, че имат нова атракция за феновете на конструктори в лицето на макет на Ferrari F40, направено от популярните блокчета. Моделът е един от най-популярните в гамата на Ferrari и ще бъде изложен в Калифорния за неизвестен период от време.

Направиха Ferrari F40 в реални размери от Lego

Макетът е направен от над 358 хиляди елементи, които са специално направени за целта. От Lego споделят, че само за дизайна им са били нужни над 1800 часа, докато сглобяването на конструктора е отнело още 1900 часа.

Направиха Ferrari F40 в реални размери от Lego

Теглото на макета е 1361 килограма и е с дължина от 4.3 метра, ширина от 1.8 метра и височина от 1.2 метра. Междуосието му е 2.4 метра, а интериорът също е направен от блокчета Lego.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    1 0 Отговор
    Добрем .. това е впечатлячащо ...