Last news in Fakti

16 Май, 2022 12:26 1 438 7

Новият смарт часовник на Google ще бъде оборудван с процесор от 2018 година

  • google-
  • pixel watch-
  • смарт часовник-
  • процесор

Аксесоарът ще се предлага с чип Exynos 9110

Новият смарт часовник на Google ще бъде оборудван с процесор от 2018 година - 1

Google официално потвърди, че разработва своя първи смарт часовник, а преди няколко седмици видяхме как точно изглежда устройството, след като някой го забрави в ресторант. С все по-малко дни оставащи до премиерата на аксесоара, в интернет се появява все повече информация за него.

Новият смарт часовник на Google ще бъде оборудван с процесор от 2018 година

Източници на платформата 9to5Google твърдят, че новият Pixel Watch ще се предлага с процесора Exynos 9110, който през тази година навършва четири години. Чипът бе представен през 2018 година, което в света на технологиите е изключително много време.

Новият смарт часовник на Google ще бъде оборудван с процесор от 2018 година

В такъв случай, защо компания като Google ще заложи на стар процесор? Според непотвърдена информация, разработката на часовника е започнала преди няколко години, когато процесорът все още е бил актуален. Ако сега се наложи от Google да подменят процесора, то това ще забави представянето на Pixel Watch поне с няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудесно

    4 5 Отговор
    Щом е с процесор на самсунг значи ще лагва.
  • 2 оня с коня

    4 2 Отговор
    Я се спрете с тези "смарт" часовници, не останаха процесори за автомобилите. По-добре си носете часовници с пружинка и си ги навивайте всяка вечер :-D :-D :-D
  • 3 А юе може

    3 0 Отговор
    ли да прихваща светкавици като другите подобни часовници???
  • 4 Иванушка  🇷🇺

    2 0 Отговор
    "...с процессор от 2018..." - значи часовника не може да мина за нов, само Цената му ще е като за нов. Вече и новата техника и автомобили станаха "като нови" ))
  • 5 Факт

    0 4 Отговор
    Процесорите не са като тиквите - да гният! И... 4 години са добър срок за изчистване на грешките при проектирането на процесора. А ако не знаете - за всеки процесор си има асемблер, дебъгер, и ... един кош библиотеки - driver library - които не се пишат и отработват за един ден! И ... ако погледнете в каталозите на фирмите производителки на CPU/MPU о чудо ... още се предлагат 8 битови процесори/контролери разработка от 80-90-те години!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.