Last news in Fakti

21 Май, 2022 11:30 7 647 8

Тази електрическа тротинетка може да вдигне 50км/ч (ВИДЕО)

  • тротинетка-
  • електрическа тротинетка-
  • segway

Segway представи новите GT1 и GT2

Тази електрическа тротинетка може да вдигне 50км/ч (ВИДЕО) - 1

Електрическите тротинетки се наложиха сериозно на пазара през последните години и вече могат да се срещнат все по-често, както на пазара, така и по улиците. Една от водещите компании в този сегмент – Segway, представи два нови модела с имената GT1 и GT2, Двата модела са част от GT серията на компанията, която представя мощни електрически тротинетки за високоскоростно шофиране.

Тази електрическа тротинетка може да вдигне 50км/ч (ВИДЕО)

Двата модела се задвижват от монтиран в задната част електромотор с 1400 вата и максимална мощност от 3кВ. Максималната скорост при GT1 модела е 37.5км/ч, докато при GT2 модела тя е увеличена до 50км/ч, благодарение на двойно повече мощност и два 1500W мотора.

Тази електрическа тротинетка може да вдигне 50км/ч (ВИДЕО)

Ускорението от 0 до 50км/ч отнема 3.9 секунди, а батерията с капацитет от 1512вЧ осигурява над 100км пробег с едно зареждане. Окачването е с 15 различни нива на настройка, като при GT2 модела разполага с малки въздушни възглавници и подобрена система за разпределяне на въртящия момент. Гумите са 11-цолови с 5.5-цолови спирачни дискове.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТуентинКарантино

    20 6 Отговор
    Слабо, отдавна има по 80 км/ч
  • 2 Тотьо

    17 7 Отговор
    Давайте ги тука на на наште,та да се пляскат като евтини мръвки върху автомобилите!
  • 3 Име

    14 8 Отговор
    Трябва да има алеи за тях За това правителството трябва със Закон да озапти младежта В училищата също Така живота на децата е застрашен Да си ги карат производителите Кой мисли за това само печалби Нещо ново ???А рисковете Родителите стават луди...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мери

    27 0 Отговор
    Трябва да имат предпазни колани и еърбек.
  • 6 1234

    7 4 Отговор
    Мойта вдига 140. Като се пипне малко софтуера става като ракета.
  • 7 Кво

    23 3 Отговор
    Устроиства за самоубийци.
    Трябва да плащат застраховка както за автомобили, и да имат номера! Ако не, да ги забранят.
  • 8 Нинджа

    2 2 Отговор
    Машала ,азе кат я торпилирам моята и направи имам чуството че ше излазя от друма ,ма колите в софето ги прайм барливи и ми дишат само прахта в трафика.