Last news in Fakti

1 Юни, 2022 08:30 2 306

Надстройте вашата домашна мрежа до най-добрата възможна Wi-Fi връзка

Защо мрежовите системи са добри

Надстройте вашата домашна мрежа до най-добрата възможна Wi-Fi връзка - 1

Няма неподходящ момент да потърсите ъпгрейд на домашната си мрежа. Като се има предвид, че по-голямата част от времето у дома се прекарва в онлайн сърфиране, игри, видео стрийминг и други подобни дейности, правилната мрежова връзка е задължителна, ако искате възможно най-доброто изживяване. Разбира се, за да постигнете това е добре да изберете Wi-Fi 6 устройство, което предлага силна връзка, добро покритие и много технологии, от които можете да се възползвате, а един от идеалните избори е мрежовата система Deco X50 от TP-Link.

Защо мрежовите системи са добри

Може би се питате: Защо мрежова система? Всички знаем, че някои рутери обикновено не предлагат същото качество на покритие в целия ви дом, каквото мрежовите системи гарантират. Благодарение на тях, независимо къде се намирате, било до вашата спалня, кухня или всекидневна, мрежата ще бъде със същото качество.

Предимството на мрежовата система е, че ако домът ви е с обикновени размери се нуждаете само от една единица, която ще успее да се погрижи за нуждите ви, тъй като покрива до 230 кв.м. Колкото по-голям е домът, толкова по-голямо е покритието. Така че можете да добавите допълнителни единици, до три, достигайки общо 600 квадратни метра, което в някои случаи ви предлага страхотна Wi-Fi мрежа не само за вашия дом, но потенциално и за вашия двор, например, без прекъсвания.

Това също означава, че всички устройства Deco образуват единна мрежа, така че когато се движите из къщата, вашите устройства автоматично ще се свързват с най-близкия Deco Unity, предлагайки безпроблемно Wi-Fi изживяване.

Интелигентен Wi-Fi, който гарантира безпроблемно поточно предаване на данни

Deco X50 се предлага със супер бърз Wi-Fi 6 със скорости до 3,0 Gbps и 4 потока т.е по-малко забавяне – (2x2/HE160 2402 Mbps + 2x2 574 Mbps. Разбира се, в ситуацията, в която се нуждаете от един допълнителен импулс за вашата мрежа, Deco X50 разполага с 3 Gigabit порта, които осигуряват достатъчна свързаност. Те са чудесна опция за устройства като вашия компютър или смарт телевизор, така че игровите изживявания или видео стрийминг да са с възможно най-доброто качество на свързаност.

Deco X-50 e снабден с AI-Driven Mesh, която осигурява интелигентен Wi-Fi, който ви следва, където и да сте, без прекъсване. AI автоматично разучава мрежовата среда, поведението на потребителите и гарантира безпроблемното поточно предаване на данни с възможно най-бърза скорост. А функцията HomeShield предоставя инструментите, които са нужни за управление на вашата мрежа – от идентифициране на пропуски в сигурността до IoT защита в реално време, както и родителски контрол.

Лесна за настройка и готова за работа

И накрая, но не на последно място, процесът на инсталиране е наистина лесен. Всичко, което трябва да направите, е да извадите Deco от кутията, да инсталирате приложението Deco и да следвате инструкциите на екрана. Оттук нататък приложението Deco ще свърши останалото и ще задейства мрежата ви само за няколко минути.