Last news in Fakti

1 Юни, 2022 17:27 1 139 1

Dell пусна на пазара специално създаден монитор за онлайн срещи

  • dell-
  • монитор-
  • онлайн срещи

Устройството пристига с цена от 3000 лева

Dell пусна на пазара специално създаден монитор за онлайн срещи  - 1

По време на международното изложение CES през тази година Dell представи интересен монитор, създаден специално за онлайн срещи. Сега мониторът вече стъпва на пазара с цена от 1500 евро или около 3000 лева. Устройството е с големина от 32 инча, а цената му е близка до тази на 27-инчовия дисплей на Apple.

Dell пусна на пазара специално създаден монитор за онлайн срещи

Мониторът на Dell пристига с вградена 4К HDR камера със сензор дело на Sony и изкуствен интелект, който да ви държи в центъра на кадъра по всяко време. Камерата може да бъде накланяна под различни ъгли без да се налага да местите монитора. За звука пък се грижат два микрофона с режим за заглушаване на околния шум и два 14W говорителя.

Dell пусна на пазара специално създаден монитор за онлайн срещи

Самият дисплей е с големина от 32 инча и разполага с резолюция от 3840х2160 IPS с честота на опресняване от 60Hz. Свързването се осъществява чрез USB-C порт, HDMI 2.0 порт, Display порт или USB 3.2 Gen 2 портове.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    1 0 Отговор
    3000 лева