Last news in Fakti

9 Юни, 2022 19:18 2 663 1

HTC представя смартфон в края на месеца

  • htc-
  • смартфон-
  • устройство-
  • viverse

Флагманското устройство ще дебютира на 28 юни

HTC представя смартфон в края на месеца - 1

HTC гледа към завръщане на сцената на смартфоните с ново устройство, което ще бъде представено в края на този месец. Това бе официално обявено от компанията, която анонсира събитието за 28 юни. По план смартфонът, носещ името VIVERSE трябваше да дебютира през април, но проблеми с компонентите забавиха неговата поява.

Към момента не се знае почти нищо за новото устройство, освен, че ще предлага модерни технологии като виртуална реалност, вероятно в комбинация с очила, които също ще бъдат представени на събитието.

Източници близки до технологичната компания твърдят, че тя ще си партнира с Taiwan Mobile, Chinghwa Telecom и FarEasTone за разпространението на смартфона, но не е ясно дали той ще бъде продаван в целия свят или само в определени региони.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    5 2 Отговор
    Да бяхте седяли на Винмобайл, не бихте банкрут видяли. Бяха хубава компания с нарочни фабрични дефекти с цел бързо да си замине устройството с Андройд, сега сигурно пак ще същото.
    Имам HTC HD2 и HTC 3300 Artemis, които още работят с WinMobile 6 и 5, ползвам ги още за навигации и плеяри, защото картите на Томтом и АйГо още са актуални, да не пиша, че и Гармин с най-новата карта на Бг от оффроуда може да се закачи. Ама тея боклуци от ХТЦ решиха да затрият тая операционна система, а всичко тръгна от нея, ПалмОс.... Какви времена бяха. Малоумниците се хвалеха с Нокия с фенерче, а аз обикалях Европа с навигация в едно HP6915, пак с нарочен фабричен дефект в аудио чипа и връзката към процесора от HTC.