13 Юни, 2022 10:29 3 104 5

Puma посвети ексклузивни маратонки на класическо Porsche

  • puma-
  • porsche-
  • маратонки

Новият модел обувки ще бъде пуснат в ограничено издание

Puma посвети ексклузивни маратонки на класическо Porsche - 1

През 1972 г. спортната кола Porsche 911 Carrera RS 2.7 бе представена премиерно в Salon de l'Automobile. Моделът беше първата Carrera в историята на спортната кола 911 и първоначално беше планирано да се произведе в ограничена серия от 500 бройки, точно толкова, колкото са необходими за да хомологира състезателния модел от Група 4. В резултат на това именно този модел се превърна в едно от най-емблематичните Porsche-та в историята.

Характерните черти на 911 Carrera RS 2.7 са спойлер, известен като "патешка опашка", и двуцветен цвят на каросерията, в който основният цвят е допълнен от контрастни акценти. И ако спойлерът няма как да бъде интегриран в маратонките, то именно цветовата схема на спортната кола се превърна в основната характеристика на Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition.

Сега, в годината на 50-ия юбилей на известния спортен автомобил, немската компания за спортни обувки реши да направи специално издание, базирано на известния модел Puma Suede - пуснат в издание от 307 чифта в чест на стартовия номер на олимпийския спортист Томи Смит. А новият проект събира два емблематични продукта от Porsche и Puma.

Маратонките се предлагат в десет цветови комбинации, всяка вдъхновена от 911 Carrera RS 2.7 – оранжево/черно и Grand Prix бяло/черно ще се предлагат съответно само в Нидерландия и Япония - Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition ще излезе на пазара също в ограничено издание от 500 чифта от всеки цвят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.