25 Юли, 2022 13:01 1 543 1

Prodrive показа състезателен симулатор за 90 хиляди лева

  • prodrive-
  • симулатор-
  • състезателен симулатор

Конфигурацията пристига с компютър и инсталирана игра

Prodrive показа състезателен симулатор за 90 хиляди лева - 1

В края на месец юни Prodrive показа вързоденото Subaru Impreza 22B, което ще се проведе в лимитирана серия от едва 25 броя със стартова цена от над 500 хиляди евро. Сега същата компания показа състезателен симулатор с интересна форма и характеристики от най-високо ниво. Дизайнът е направен от компанията CALLUM и според тях е функционално произведение на изкуството.

Рамката на симулатора комбинира дърво и карбонови влакна, като предоставя вграден компютър с 16GB RAM памет, както и графична карта GeForce RTX с 12GB памет. Извитият екран е с диагонал от 49 инча, а воланът е дело на Precision SIM, заедно с мотор за завиване на Simcube.

От Prodrive дават възможност на всеки желаещ да посети техният офис и да тества симулатора, ако има реален интерес към него, за да е сигурен, че това е точната конфигурация за него преди да плати около 45 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    4 1 Отговор
    Играчката е за богаташи! Това го разбирам, но не разбирам как може моя лаптоп за 5к лева да има 32 рам, а тази карбонова гъзария за 90к да е с 16 рам?