Last news in Fakti

26 Август, 2022 15:38 3 673 4

Ford създаде симулатор вдъхновен от GT

  • ford-
  • gt40-
  • симулатор-
  • -
  • gt

За целта от компанията си партнират с Next Level Racing

Ford създаде симулатор вдъхновен от GT - 1

Феновете на Ford и видеоигрите с автомобили вече ще могат да обединят страстта си след като компанията представи състезателен симулатор, вдъхновен от суперколата GT. Симулаторът ще бъде показан официално по време на изложение за видеоигри в Германия и е разработено съвместно с бранда за електронни спортове на Ford – Team Fordzilla и Next Level Racing.

Ford създаде симулатор вдъхновен от GT

“Фантастично е да бъдем свързвани с лидер в симултаорите и състезателните технологии като Next Level Racing и показва колко далеч е стигнал Team Fordzilla за сравнително кратък период от време,” каза Еманюел Лубрани от Team Fordzilla. “Надяваме се геймърите, които използват тези нови продукти, да се почувстват по-потопени в това, което се опитваме да направим, както и в тяхната игра, но най-вече ги използват, за да се забавляват. ”

Ford създаде симулатор вдъхновен от GT

Рамката е направена от алуминий в син цвят с лазерно гравирани емблеми на Ford и GT с множество настройки, за да пасне на всеки, който иска да използва симулатора. Седалката е в комплект с колани с емблемите на Ford GT и Team Forzilla, както и със стелки, които не се пързалят. Логото на GT може да бъде срещнато още и върху подглавника на седалката.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор
    Ако няма " внезапна смърт на пътя" , няма да е като истински ‼️
  • 2 Зевс

    5 0 Отговор
    Слаба работа, малко алуминиев профил и готово. Истински симулатор без хидравлика за накланяне в завоите няма ;)
  • 3 Дааа

    2 1 Отговор
    Бъдещото на бензиновите и дизелови коли, за какво я правят тая Формула 1, като искат да унищожат ДВГ и го заменят с електрически. Губи смисъл, къде ще ги прилагат иновациите , в елтродвигателите или в литиевите батерии...
  • 4 Иво

    2 1 Отговор
    Само цената на този сбирщайн от китайски компоненти не е посочена но може и да е 5 цифрена сума.