27 Август, 2023 11:30 1 635 3

Продава се волан от състезателно Porsche за 18 хил.лв

  • porsche-
  • волан-
  • симулатор-
  • gt3

Кормилото може да се използва за симулатор

Продава се волан от състезателно Porsche за 18 хил.лв - 1

Porsche добави нов аксесоар в гамата си, който вероятно ще се хареса на повечето геймъри, особено тези, които търсят най-доброто преживяване зад симулатора. Става въпрос за специален волан от Porsche 911 GT3 Cup, който е преработен, за да може да се използва на различни конфигурации с компютър с помощта на педали и всички други принадлежности на модерните симулатори.

От Porsche казват, че ще направят само 150 копия от този волан, като всеки от тях е оригинален от 911 GT3 Cup, разработен от инженерите на компанията, които са се погрижили за всички функции.

Продава се волан от състезателно Porsche за 18 хил.лв

Porsche дори подробно описва от какво точно е направен волана, включително 36% въглеродни влакна, 22% полиуретан, 19% алуминиеви сплави и 2% специални метали. Автомобилният производител обещава, че изключителната твърдост на волана му позволява да осигури изключително реалистични вибрации, които съответстват на неравностите и бордюрите, които може да се изпитат в играта.

Продава се волан от състезателно Porsche за 18 хил.лв

Конфигурацията е снабдена с USB порт, който поддържа plug-and-play съвместимост с повечето компютърни симулационни състезателни игри. Дванадесетте бутона отпред и двойката отзад работят по същия начин, както в истинския автомобил GT3 Cup. Насочените напред бутони са с подсветка и разполагат с регулируеми настройки за яркост. Разбира се, всичко това си идва и с цена, която в конкретния случай е 18 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    5 0 Отговор
    Продава се копче от сако на Шумахер.
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    4 1 Отговор
    Продавам 4 броя оригинални тасове от ВАЗ 2103,
    закупен през 1974 година за половината пари - само 9000 лв...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.