Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 17:20 2 197 3

Хотел захранващ се само от електромобили

  • hyundai-
  • ioniq-
  • ioniq 5-
  • хотел-
  • електромобили

Hyundai планира да отвори подобно съоръжение

Hyundai ще докаже, че електромобилите от марката могат да се използват за неща различни от шофиране, като отворят хотел, който ще се захранва изцяло от автомобили Ioniq 5. Идеята за проекта бе разпространена по-рано днес, а отварянето на своеобразния хотел е планирано за следващата година, като ще може да бъде използван за около три седмици в английския град Есекс.

Хотелът ще разполага с душове, зона за отдих, ресторант, кафе зона, кино, машина за пуканки и други, захранвани от Ioniq 5 и функцията за двупосочно зареждане на колата. Идеята идва след проучване, което показва, че кризата засяга плановете на семействата за пътуване и почивка. По този начин от Hyundai искат да намалят разходите, като същевременно покажат функциите на своите автомобили.

Ioniq 5 се радва на много сериозен интерес в целия свят с по около 8 хиляди продадени бройки месечно. Ефектният дизайн, технологиите и високият пробег на колата допринасят за това.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е само началото

    1 3 Отговор
    В близко бъдеще, електромобилите и домашните батерии за съхранение на енергия, направени от стари батерии за електромобили ще захранват цели квартали и градове.
  • 2 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    ДВГ умира и бензиностанцията с ракети само ще гледа жално !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.