Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 15:57 5 788 9

YouTube си взе поука

  • youtube-
  • видео-
  • 4k-
  • premium

Платформата отново позволява на всички да гледат 4К видеа

YouTube си взе поука  - 1

В началото на този месец ви съобщихме за поредния тест на YouTube, който бе на крачка от това да прогони голяма част от потребителите на платформата. Накратко, американската компания се опита да въведе функция, която да позволи само на потребителите използващи Premium акаунт да гледат видеа с по-високо качество. Излишно е да казваме, че това предизвика сериозно недоволство и обедини потребителите в социалните мрежи.

Изглежда от YouTube бързо си взеха поука и обявиха, че са спрели тестовете на тази функция вчера. Това бе написано от официалния акаунт на компанията в Twitter като отговор на публикация свързана с тази функционалност. Вероятно негативните мнения ще накарат платформата да преосмисли политиката си и да не въведе функцията.

Това е поредния път в който от YouTube изнервят своята аудитория, след като наскоро подобно нещо се случи заради множество реклами, които се пускаха преди началото на видео. Потребители съобщиха за до 8 реклами преди началото на видеа в платформата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    2 1 Отговор
    Какви били потребителите?
  • 2 Киро

    3 6 Отговор
    За без пари толкова.
  • 3 оле божке

    13 2 Отговор
    какви реклами бре - ползвайте firefox вместо тоя умрел chrome, пуснете си адблокъра uBlockOrigin и забравяте за реклами.
  • 4 Така...така

    10 0 Отговор
    Като потребители не трябва да си мълчим иначе ще си правят каквото поискат. Големите компании не обичат критиката - градивна или не. Някои от тия компании със зъби и нокти се стараят да не се разчува много много ама уви интернет дава глас на потребителя. Иначе...хубава поука и навременна ама да видим да не се окаже накрая друго.
  • 5 Гугъл е ад

    1 8 Отговор
    Те така са от фирма Гугъл, правят екперимент, дразнят потребителите, после си взимат поука, после пак ги дразнят, спират им услугата, пускат нова, различна

    Коментиран от #7

  • 6 Само казвам

    5 8 Отговор
    Днеска още един колега смеи Леновото с Макбук. На 30% от новите лаптои Леново им гърмят дънните платки. Останалите циклят здраво в конферентна връзка.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Магдалена Костадинова

    0 0 Отговор
    Нека да има реклами с това се издържат за да може и бедни пенсионери да ползват YouTube..... Лошото е че рекламите на 100 % закриват екрана и дори след като мине рекламата е премахнато това което слушаш и разглеждаш. Тогава наистина си бесен особено ако четеш не някаква клюка а нещо важно, полезно и опознавателно. Но какво да се прави, съдби човешки ..............................
  • 9 Ал Бунди

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Само казвам":

    Линукс, бате...Линукс му е макята...