31 Юли, 2013 12:04 6 063 4

Вибрираща седалка за весели велосипедисти

  • вибрираща седалка-
  • седалка-
  • вибратор

Много от възрастните европейци се оплакват, че неудобната седалка на велосипеда е основна пречка те да не използват този алтернативен начин на транспорт.

Вече има разрешение и на този проблем. Учени са създали седалка, която вибрира. По този начин въртенето на педали вече е много по-приятно.

Допълнителна екстра към иновативния продукт е възможността колеездачът сам да определя силата на вибрациите.

„Революционната“ седалка се предлага в интернет срещу $28. Зевзеци веднага разкриха, че предлаганият продукт не е нищо повече от една стандартна седалка за велосипед, към която се прикрепя „тампон“, който осигурява вибрациите. Това гарантира дискретност на колеездача. „Тампонът“ лесно се прибира в чантичка към седалката след като велосипедистът слезе от колелото.

Ентусиасти обаче посрещат горещо новото изобретение. Според тях то щяло да накара много от европейците да яхнат велосипедите, които са един от доказаните способи за борба със затлъстяването и водене на здравословен начин на живот.

В годините, когато Европа става по-дебела и ленива седалката „Веселите педали“ е нетрадиционен начин да кажем сбогом на килограмите.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светослав Донев

    0 0 Отговор
    дали,па не и е убаво на момата...................(:
  • 2 Никола Владиков

    0 0 Отговор
    Това ще доведе до пристрастяване на дамите към велосипеда.
    А може и само една седалка за вкъщи да си вземат и готово.
  • 3 Shmeker

    0 0 Отговор
    Мъжете едва ли ще си вземат такова нещо
    Или поне не и хетеросексуалните...

    Иначе старите седалки бяха по-удобни.
  • 4 Съни Миланов

    0 0 Отговор
    За мъжете ще се предлага вибрираща вагина .